Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PABLO CEDEÑO federios
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Tobar speelt de bal door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Zagal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PABLO CEDEÑO - federios 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Vaena de bal. Donoso onderschept slim de pass. Donoso probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Pungala onderschept slim de pass. Vaena onderschept slim de pass. Vaena passt de bal in één keer door. Moscoso is nu in balbezit. Moscoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inguilla rent richting de bal. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabara geeft een lange en hoge pass. Lugo kopt de bal weg. Daar is Castelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Castelo probeert naar een medespeler te passen. Tobar rent richting de bal. Tobar passt de bal in één keer door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PABLO CEDEÑO 69%, federios 31%.
PABLO CEDEÑO - federios 0:1

49e minuut.
Pungala geeft de bal voor. Fabara kopt de bal weg. Tobar rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PABLO CEDEÑO - federios 0:2

68e minuut.
Klungelig pakt Vanzini de bal. Quirós is nu in balbezit. Quirós met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vaena is nu in balbezit. Donoso verovert de bal door een tackle van achteren. Donoso speelt de bal door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PABLO CEDEÑO - federios 0:3

75e minuut.
Klungelig pakt Donoso de bal. Vaena rent richting de bal. Vaena geeft een hoge lob. Moscoso rent richting de bal. Moscoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vaena rent richting de bal. Vaena passt de bal zonder na te denken. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PABLO CEDEÑO - federios 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PABLO CEDEÑO 48%, federios 52%.
PABLO CEDEÑO - federios 1:3