Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deadpool Strikers FC fathul fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
bin Shahrum passt de bal met de wreef. bin Jantan is nu in balbezit. bin Yunusi onderschept slim de pass. bin Yunusi schiet op doel. bin Haji Mohd Aliff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - fathul fc 1:0

23e minuut.
Daar is bin Sanusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Shahrum bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sanusi onderschept slim de pass. bin Sanusi geeft de bal voor. bin Fadzim kopt de bal weg. bin Haji Mohd Aliff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. bin Yunusi is nu in balbezit. bin Yunusi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - fathul fc 2:0

28e minuut.
Mahadzir geeft een lange en hoge pass. bin Hamzan kopt de bal weg. bin Ali Abu is nu in balbezit. bin Yunusi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunusi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ladzim is nu in balbezit. Ladzim met een sublieme pass. Daar is bin Yunusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Fadzim de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - fathul fc 3:0

38e minuut.
bin Jantan passt de bal zonder na te denken. Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzim rent richting de bal. Mohd Noor verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Noor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzim probeert naar een medespeler te passen. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Che Mat onderschept slim de pass. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 59%, fathul fc 41%.
Deadpool Strikers FC - fathul fc 3:0

46e minuut.
bin Ali Abu verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ali Abu geeft een lange en hoge pass. Daar is Mohd Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohd Noor is nu in balbezit. Mohd Noor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ladzim geeft de bal voor. Ahmad Arsidi kopt de bal weg. bin Yunusi rent richting de bal. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. bin Haji Mohd Aliff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 67%, fathul fc 33%.
Deadpool Strikers FC - fathul fc 3:0