Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M@M@ The Red Wariors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt bin Khairuddin de bal. bin Mamat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mamat probeert naar een medespeler te passen. Zainal Abidin probeert de bal met de borst te controleren. Zainal Abidin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M@M@ - The Red Wariors 0:1

24e minuut.
Inworp. bin Shariff met de inworp. bin Mamat rent richting de bal. bin Mamat geeft de bal voor. Daar is Zainal Abidin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Mamat passt de bal in één keer door. bin Yusoff is nu in balbezit. bin Mamat begaat een overtreding. bin Yusoff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Yusoff kan niet meer verder spelen. bin Puteh komt het veld opgelopen.

29e minuut.
bin Shariff passt de bal zonder na te denken. Zainal Abidin rent richting de bal. Ramlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainal Abidin verovert de bal door een tackle van achteren. Zainal Abidin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Zainun rent richting de bal. bin Zainun geeft een hoge lob. bin Raja Hassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zainal Abidin is nu in balbezit. Zainal Abidin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M@M@ - The Red Wariors 0:2

36e minuut.
bin Khairuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Aziz onderschept slim de pass. bin Mohd Aziz met een sublieme pass. bin Mamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@M@ 76%, The Red Wariors 24%.
M@M@ - The Red Wariors 0:2

52e minuut.
bin Mohd Saad probeert naar een medespeler te passen. Abdul Aziz is nu in balbezit. bin Shariff is nu in balbezit. Abdul Aziz rent richting de bal. Abdul Aziz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
bin Puteh is nu in balbezit. bin Mamat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mamat met een sublieme pass. Zainal Abidin rent richting de bal. Zainal Abidin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@M@ 49%, The Red Wariors 51%.
M@M@ - The Red Wariors 0:2