Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentul FC aiman_jr
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Abdul Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Rashid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul Rashid krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tengku Adam rent richting de bal. Tengku Adam geeft een hoge lob. bin Rashid kopt de bal weg. bin Hassana heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - aiman_jr 0:1

19e minuut.
Zainuddin passt de bal zonder na te denken. bin Haji Mohd Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Haji Mohd Aliff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Rashid de bal. bin Rashid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Saadin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haji Mohd Aliff met de inworp. Tengku Adam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Rashid de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - aiman_jr 0:2

28e minuut.
Abdullah met een sublieme pass. Zainuddin is nu in balbezit. Zainuddin passt de bal in één keer door. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tengku Adam heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassana onderschept slim de pass. bin Hassana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul Rashid met een snelle inworp. bin Rashid speelt de bal door. Tengku Adam is nu in balbezit. Tengku Adam passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - aiman_jr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 66%, aiman_jr 34%.
Sentul FC - aiman_jr 0:3

51e minuut.
Tengku Adam geeft een lange en hoge pass. Nazri Affendi heeft problemen om de bal te vangen. Shahril bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassana verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - aiman_jr 0:4

52e minuut.
bin Rashid heeft problemen om de bal te vangen. bin Rashid geeft een hoge lob. Shahril rent richting de bal. bin Hassana onderschept slim de pass. bin Hassana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - aiman_jr 0:5

54e minuut.
Inworp. bin Yaacob met de inworp. Zainuddin geeft een lange en hoge pass. Majid rent richting de bal. Majid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran geeft een hoge lob. bin Hassana kopt de bal weg. Daar is Tengku Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tengku Adam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 51%, aiman_jr 49%.
Sentul FC - aiman_jr 0:5