Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentul FC ADIKA FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Azri Bujang geeft een lange en hoge pass. Daar is bin Ali Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ali Hassan met een sublieme pass. bin Darus is nu in balbezit. bin Darus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Darus schiet op doel. Nazri Affendi kopt de bal weg. Klungelig pakt Zainuddin de bal. Che Omar rent richting de bal. Che Omar draait met de bal, schiet en ... Rahaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mat Rose is nu in balbezit. Mat Rose geeft een hoge lob. Jasri Salleh rent richting de bal. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainuddin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - ADIKA FC 1:0

19e minuut.
Sari speelt de bal door. bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Razak passt de bal in één keer door. bin Darus is nu in balbezit. bin Darus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Amit rent richting de bal. Amit passt de bal zonder na te denken. Mat Rose met een sublieme pass. bin Darus rent richting de bal. bin Darus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Amit kopt de bal weg. Daar is bin Darus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sari rent richting de bal. bin Darus rent richting de bal. bin Darus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 66%, ADIKA FC 34%.
Sentul FC - ADIKA FC 1:0

48e minuut.
bin Abd Razak met een sublieme pass. bin Darus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sari is nu in balbezit. bin Abd Razak verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Razak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sentul FC - ADIKA FC 1:1

58e minuut.
Mat Rose probeert naar een medespeler te passen. bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Razak passt de bal in één keer door. bin Darus is nu in balbezit. bin Darus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - ADIKA FC 1:2

63e minuut.
bin Wan Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Awang verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Wan Abdullah. bin Wan Abdullah krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Awang controleert de bal met de borst. bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Razak probeert naar een medespeler te passen. bin Darus rent richting de bal. bin Darus haalt uit met een fantastische trap. Rahaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Ali Hassan met een snelle inworp. bin Abd Razak is nu in balbezit. bin Abd Razak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sari passt de bal met de wreef. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin met een sublieme pass. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 48%, ADIKA FC 52%.
Sentul FC - ADIKA FC 1:2