Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M@M@ Sentul FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Syamsuri speelt de bal door. bin Puteh heeft problemen om de bal te vangen. Zainuddin is nu in balbezit. Zainuddin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Puteh de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mohd Khadar met een harde bal richting middenveld. Abdul Aziz kopt de bal weg. bin Baharom kan de bal niet met de borst controleren. bin Shariff onderschept slim de pass. bin Shariff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mohd Khadar probeert naar een medespeler te passen. Abdullah kopt de bal weg. Daar is Jasri Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainuddin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah is nu in balbezit. Abdul Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazri Affendi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Abdul Aziz is nu in balbezit. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdul Aziz. Abdul Aziz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt bin Khairuddin de bal. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin probeert naar een medespeler te passen. Jasri Salleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... Mohd Khadar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Baharom probeert de bal met de borst te controleren. Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah passt de bal met de wreef. bin Shariff is nu in balbezit. bin Shariff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Mohd Khadar met een harde bal richting middenveld. Abdul Aziz kopt de bal weg. bin Shariff is nu in balbezit. bin Shariff haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M@M@ - Sentul FC 1:0

30e minuut.
Nazri Affendi met een sublieme pass. Daar is Sari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Shariff rent richting de bal. bin Shariff draait met de bal, schiet en ... Rahaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M@M@ - Sentul FC 2:0

42e minuut.
Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah passt de bal in één keer door. Daar is Nazri Affendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
bin Mohd Saad probeert naar een medespeler te passen. Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul Aziz probeert naar een medespeler te passen. bin Shariff bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@M@ 58%, Sentul FC 42%.
M@M@ - Sentul FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M@M@ 59%, Sentul FC 41%.
M@M@ - Sentul FC 2:0