Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deadpool Strikers FC ADIKA FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
bin Yunusi is nu in balbezit. bin Yunusi passt de bal zonder na te denken. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Darus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Darus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
bin Hasyim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amit verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abd Razak speelt de bal door. bin Darus rent richting de bal. bin Darus haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
bin Saadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi passt de bal met de wreef. bin Yunusi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi draait met de bal, schiet en ... bin Md Jan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - ADIKA FC 1:0

15e minuut.
bin Abd Razak kopt de bal weg. Amit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amit speelt de bal door. bin Darus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Darus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Ladzim de bal. bin Abd Razak met een sublieme pass. bin Hamzan rent richting de bal. bin Darus onderschept slim de pass. bin Darus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Azizan Baba geeft de bal voor. Ladzim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Darus is nu in balbezit. bin Darus draait met de bal, schiet en ... bin Abu Samah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deadpool Strikers FC - ADIKA FC 1:1

35e minuut.
bin Abd Razak kopt de bal weg. bin Hamzan is nu in balbezit. bin Hamzan geeft de bal voor. bin Yunusi rent richting de bal. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. bin Md Jan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
bin Wan Abdullah met een sublieme pass. Che Omar rent richting de bal. Che Omar geeft de bal voor. Daar is bin Hasyim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 58%, ADIKA FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deadpool Strikers FC - ADIKA FC 1:1

47e minuut.
bin Sanusi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Amit verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Hasyim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
bin Wan Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Omar rent richting de bal. bin Yunusi onderschept slim de pass. bin Yunusi schiet op doel. bin Md Jan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Che Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi onderschept slim de pass. bin Saadi geeft een lange en hoge pass. bin Yunusi rent richting de bal. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mat Rose is nu in balbezit. Mat Rose geeft de bal voor. Daar is Mohd Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Darus rent richting de bal. bin Darus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
bin Hamzan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mat Rose met de inworp. bin Abd Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Razak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Amit geeft een lange en hoge pass. bin Ali Hassan rent richting de bal. bin Ali Hassan geeft de bal voor. bin Abd Razak rent richting de bal. bin Abd Razak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deadpool Strikers FC - ADIKA FC 1:2

80e minuut.
Azizan Baba geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amit. Amit krijgt een gele kaart.

81e minuut.
bin Saadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi geeft een hoge lob. bin Hasyim kopt de bal weg. bin Yunusi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunusi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
bin Saadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ... bin Sanusi rent richting de bal. bin Sanusi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deadpool Strikers FC 69%, ADIKA FC 31%.
Deadpool Strikers FC - ADIKA FC 1:2