Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sentul FC The Red Wariors
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Abdullah rent richting de bal. bin Mamat verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zainal Abidin de bal. bin Mamat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Mamat met een sublieme pass. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainal Abidin verovert de bal door een tackle van achteren. Zainal Abidin haalt uit met een fantastische trap. Rahaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sentul FC - The Red Wariors 0:1

16e minuut.
bin Yaacob met de inworp. Abdullah is nu in balbezit. Abdullah geeft een lange en hoge pass. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
bin Jamlus is nu in balbezit. Jasri Salleh onderschept slim de pass. bin Mohd Aziz met een sublieme pass. Jasri Salleh rent richting de bal. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 66%, The Red Wariors 34%.
Sentul FC - The Red Wariors 0:1

46e minuut.
Zainal Abidin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainal Abidin passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Aziz rent richting de bal. Jasri Salleh is nu in balbezit. Jasri Salleh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Napiah speelt de bal door. bin Shariff is nu in balbezit. bin Shariff geeft een lange en hoge pass. Zainal Abidin is nu in balbezit. Zainal Abidin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
bin Muhamad met de inworp. bin Mohd Aziz is nu in balbezit. bin Mohd Aziz passt de bal zonder na te denken. Zainuddin rent richting de bal. Zainuddin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
bin Mohd Aziz geeft een lange en hoge pass. bin Mamat rent richting de bal. Sari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mamat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mamat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
bin Yaacob verovert de bal door een tackle van achteren. Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainuddin passt de bal in één keer door. Daar is Jasri Salleh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasri Salleh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sentul FC 51%, The Red Wariors 49%.
Sentul FC - The Red Wariors 0:1