Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fathul fc RHM FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Suresh onderschept slim de pass. Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh begaat een overtreding. Mahadzir moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mahadzir kan niet meer verder spelen. bin Shaari komt het veld opgelopen. bin Shaari met een snel genomen vrije trap. bin Che Mat is nu in balbezit. bin Che Mat haalt uit met een fantastische trap. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
bin Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhamad Radzy onderschept slim de pass. bin Muhamad Radzy geeft een hoge lob. bin Shahrum met een sublieme pass. bin Fadzim rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
bin Jantan onderschept slim de pass. bin Jantan met een sublieme pass. bin Che Mat is nu in balbezit. bin Che Mat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Ramlit de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahmad neemt de hoekschop. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Che Mat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fathul fc - RHM FC 1:0

10e minuut.
Suresh verovert de bal door een tackle van achteren. Suresh speelt de bal door. bin Muhamad Radzy bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
bin Ali Abu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yakub. bin Ali Abu raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Jantan met een snel genomen vrije trap. Imre Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Mat verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Imre Mat probeert de bal aan de voet te houden. bin Jantan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jantan geeft een hoge lob. bin Che Mat rent richting de bal. bin Che Mat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Muhamad Radzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhamad Radzy begaat een overtreding. bin Muhamad Radzy krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shaari is nu in balbezit. bin Shaari met een sublieme pass. bin Che Mat rent richting de bal. bin Che Mat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
bin Shaari passt de bal in één keer door. bin Che Mat rent richting de bal. Azwira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azwira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fathul fc 39%, RHM FC 61%.
fathul fc - RHM FC 1:0

66e minuut.
bin Muhamad Radzy bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Muhamad Radzy passt de bal in één keer door. bin Jantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Suresh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
bin Husien is nu in balbezit. bin Husien met een sublieme pass. bin Shaari rent richting de bal. Suresh rent richting de bal. Suresh schiet op doel. bin Haji Mohd Aliff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fathul fc 46%, RHM FC 54%.
fathul fc - RHM FC 1:0