Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMSAS southen warrior
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Anwarrudin heeft problemen om de bal te vangen. bin Adnan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adnan passt de bal zonder na te denken. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
bin Hussain geeft een hoge lob. Faisal kan de bal niet met de borst controleren. Mantali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin onderschept slim de pass. bin Tumin haalt uit met een fantastische trap. Mohd Radzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mohd Noor met een snelle inworp. bin Jamlus controleert de bal met de borst. bin Jamlus met een sublieme pass. bin Tumin rent richting de bal. bin Tumin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Abu Bakari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zakariar de bal. Zakariar probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Adnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Adnan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Klungelig pakt bin Kadir de bal. Mohd Noor speelt de bal door. bin Tumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mat Isa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 51%, southen warrior 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMSAS - southen warrior 0:0

74e minuut.
Gunasekaran geeft een hoge lob. Ahmed rent richting de bal. Ahmed met een sublieme pass. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
bin Adnan is nu in balbezit. Zakariar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Jamlus. Zakariar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantali wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AMSAS - southen warrior 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMSAS 46%, southen warrior 54%.
AMSAS - southen warrior 1:0