Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lionel fc singkuiStyle
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
bin Mohd Yassin is nu in balbezit. bin Kadir is nu in balbezit. bin Mohd Yassin onderschept slim de pass. bin Mohd Yassin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 1:0

12e minuut.
Syamsuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Syamsuri probeert naar een medespeler te passen. bin Hamir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamir haalt uit met een fantastische trap. Sabian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 2:0

15e minuut.
bin Japperi kopt de bal weg. Syamsuri is nu in balbezit. Abdul Mubin begaat een overtreding. Abdul Mubin krijgt een gele kaart. Syamsuri raakt geblesseerd tijdens het duel. Syamsuri met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jamil de bal. bin Hamir rent richting de bal. bin Hamir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 3:0

19e minuut.
Che Omar geeft de bal voor. Klungelig pakt Manan de bal. bin Mohd Yassin met een sublieme pass. bin Hamir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini passt de bal met de wreef. bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Hamir is nu in balbezit. bin Hamir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is bin Wan Ahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Askolani rent richting de bal. bin Wan Ahmad begaat een overtreding. bin Wan Ahmad krijgt een gele kaart.

32e minuut.
bin Kadir is nu in balbezit. bin Hamir onderschept slim de pass. bin Mohd Yassin rent richting de bal. bin Mohd Yassin haalt uit met een fantastische trap. Sabian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 4:0

45e minuut.
bin Moidony onderschept slim de pass. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin geeft een lange en hoge pass. bin Hamir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamir schiet op doel. Sabian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lionel fc 53%, singkuiStyle 47%.
lionel fc - singkuiStyle 4:0

48e minuut.
Mohd Noor is nu in balbezit. Mohd Noor met een sublieme pass. Zainizam rent richting de bal. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salleh de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 4:1

62e minuut.
bin Kamaruddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is bin Mohd Yassin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Yassin geeft een lange en hoge pass. bin Emoi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Emoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini speelt de bal door. bin Hamir is nu in balbezit. bin Hamir schiet op doel. Sabian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lionel fc - singkuiStyle 5:1

79e minuut.
Klungelig pakt Zainizam de bal. Manan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd rent richting de bal. bin Mohd haalt uit met een fantastische trap. Manan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

82e minuut.
Che Omar geeft een lange en hoge pass. Daar is Syamsuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt bin Mohamad Saad de bal. bin Mustaffa bokst de bal weg.

85e minuut.
bin Mohd geeft de bal voor. Che Omar probeert de bal aan de voet te houden. bin Wan Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Noor onderschept slim de pass. Mohd Noor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lionel fc 58%, singkuiStyle 42%.
lionel fc - singkuiStyle 5:1