Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abe FC ST peter telipok
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.8
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen tragisch


3e minuut.
bin Mohd Derus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Akil verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Akil geeft een hoge lob. bin Haniff is nu in balbezit. bin Haniff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
bin Ashaari onderschept slim de pass. bin Ashaari geeft een lange en hoge pass. bin Nan probeert de bal met de borst te controleren. Zahari rent richting de bal. Zahari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nanthakumar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Haniff met de inworp. Mohd Akil is nu in balbezit. Mohd Akil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abe FC 57%, ST peter telipok 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abe FC - ST peter telipok 0:0

59e minuut.
bin Haniff speelt de bal door. Zahari rent richting de bal. bin Fadzim is nu in balbezit. Zahari onderschept slim de pass. Zahari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - ST peter telipok 0:1

67e minuut.
bin Fadzim rent richting de bal. Zahari rent richting de bal. bin Fadzim rent richting de bal. Zahari verovert de bal door een tackle van achteren. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yusoff Ishak passt de bal zonder na te denken. bin Hamzah rent richting de bal. bin Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah onderschept slim de pass. bin Hamzah haalt uit met een fantastische trap. Ezrain Shamsuddin bokst de bal weg.

83e minuut.
Zulamri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Che Abdullah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohd Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Akil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yusoff Ishak is nu in balbezit. Zahari verovert de bal door een tackle van achteren. Zahari passt de bal zonder na te denken. Mohd Akil is nu in balbezit. Mohd Akil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abe FC - ST peter telipok 0:2

88e minuut.
Yusoff Ishak rent richting de bal. Yusoff Ishak geeft een lange en hoge pass. Daar is Imre Mat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sheikh Abu Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sheikh Abu Bakar haalt uit met een fantastische trap. Ezrain Shamsuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abe FC 49%, ST peter telipok 51%.
Abe FC - ST peter telipok 0:2