Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selangor FA SPIN
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
bin Mohd Kassim geeft een hoge lob. Inworp. bin Che Ahmad met de inworp. Ishak kan de bal niet met de borst controleren. Ishak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Omar rent richting de bal. Raja Hizam verovert de bal door een tackle van achteren. Hussin rent richting de bal. Hussin draait met de bal, schiet en ... Zahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
bin Mustaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ahmad Shariffuddin is nu in balbezit. bin Ahmad Shariffuddin geeft de bal voor. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selangor FA - SPIN 1:0

11e minuut.
Zahari speelt de bal door. Hussain met een sublieme pass. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
bin Mahmood passt de bal met de wreef. Arifin rent richting de bal. Ishak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ishak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yaacob geeft een lange en hoge pass. Hussin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishak. Hussin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arifin met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Shanmugam geeft een lange en hoge pass. bin Elias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Said, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Said passt de bal in één keer door. bin Che Ahmad geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selangor FA 56%, SPIN 44%.
Selangor FA - SPIN 1:0

47e minuut.
bin Ma’rup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Said heeft problemen om de bal te vangen. Said geeft de bal voor. bin Mahmood rent richting de bal. bin Mahmood passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
bin Che Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Ahmad geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ishak de bal onder controle te krijgen. bin Mustaffa is nu in balbezit. bin Mustaffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arifin met een snelle inworp. Hussain probeert naar een medespeler te passen. Hussin rent richting de bal. Hussin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Raja Hizam rent richting de bal. bin Omar is nu in balbezit. Raja Hizam onderschept slim de pass. Hussin rent richting de bal. Hussin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Arifin geeft een hoge lob. Makmor kopt de bal weg. bin Wahabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selangor FA 51%, SPIN 49%.
Selangor FA - SPIN 1:0