Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
singkuiStyle ST peter telipok
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Ganesh is nu in balbezit. Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh is nu in balbezit. Ganesh haalt uit met een fantastische trap. bin Kadir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabian speelt de bal door. Zainizam heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd is nu in balbezit. bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ashaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh onderschept slim de pass. Ganesh met een sublieme pass. Zahari rent richting de bal. Zahari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
bin Kadir passt de bal zonder na te denken. bin Japperi is nu in balbezit. bin Japperi speelt de bal door. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Che Omar kopt de bal weg. Ganesh probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohd met een sublieme pass. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam schiet op doel. Ezrain Shamsuddin bokst de bal weg.

44e minuut.
bin Japperi passt de bal in één keer door. bin Sheikh Abu Bakar met een sublieme pass. bin Japperi rent richting de bal. bin Hassan rent richting de bal. bin Hassan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singkuiStyle 52%, ST peter telipok 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
singkuiStyle - ST peter telipok 0:0

55e minuut.
Zainizam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Ashaari is nu in balbezit. bin Mohd Zainu rent richting de bal. Mohd Noor rent richting de bal. Mohd Noor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
singkuiStyle - ST peter telipok 1:0

56e minuut.
Zahari met een sublieme pass. Ganesh is nu in balbezit. bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam onderschept slim de pass. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd de bal. bin Ashaari begaat een overtreding. bin Mohd raakt geblesseerd tijdens het duel. Mohd Noor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is bin Saidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
singkuiStyle - ST peter telipok 2:0

66e minuut.
Mohd Noor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh onderschept slim de pass. Ganesh met een sublieme pass. Zahari is nu in balbezit. Zahari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: singkuiStyle 57%, ST peter telipok 43%.
singkuiStyle - ST peter telipok 2:0