Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JERTEH FC Snowflake City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
bin Hamzah onderschept slim de pass. bin Hamzah passt de bal zonder na te denken. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin schiet op doel. Tengku Rosly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Maon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunus speelt de bal door. Zainizam rent richting de bal. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nawawi is nu in balbezit. bin Sanusi onderschept slim de pass. bin Sanusi probeert naar een medespeler te passen. bin Hamzah is nu in balbezit. bin Hamzah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tengku Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengku Adam geeft een hoge lob. bin Mahadzir kopt de bal weg. Pian is nu in balbezit. Pian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunus met een sublieme pass. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JERTEH FC 49%, Snowflake City 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JERTEH FC - Snowflake City 0:0

49e minuut.
Zainizam passt de bal in één keer door. bin Hassani rent richting de bal. bin Hassani geeft een lange en hoge pass. bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
bin Kamaruddin passt de bal met de wreef. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Maon. Pian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Jamila. bin Mahadzir raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Katmon met een snel genomen vrije trap. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Hussain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hassani met een snelle inworp. bin Sanusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Pian geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
bin Jamila is nu in balbezit. bin Jamila geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tengku Rosly de bal. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pian is nu in balbezit. bin Maon rent richting de bal. Pian verovert de bal door een tackle van achteren. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JERTEH FC 56%, Snowflake City 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JERTEH FC - Snowflake City 0:0