Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowflake City JERTEH FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahadzir passt de bal met de wreef. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. bin Hashim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Tengku Adam is nu in balbezit. Tengku Adam geeft de bal voor. Inworp. bin Hassani met een snelle inworp. Pian geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

18e minuut.
bin Katmon passt de bal met de wreef. Mohd Ibrahim rent richting de bal. Met opzet legt bin Yunus zijn tegenspeler op de grond. bin Yunus krijgt een gele kaart.

23e minuut.
bin Hassani probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Abdul Manap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowflake City - JERTEH FC 1:0

32e minuut.
bin Jamila geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert bin Katmon de bal onder controle te krijgen. bin Hamzah kopt de bal weg. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin haalt uit met een fantastische trap. bin Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snowflake City - JERTEH FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 51%, JERTEH FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snowflake City - JERTEH FC 1:1

53e minuut.
Daar is bin Jamlus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Jamlus speelt de bal door. Daar is Tengku Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zainizam rent richting de bal. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gunalan rent richting de bal. bin Tahar onderschept slim de pass. bin Tahar passt de bal met de wreef. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tengku Rosly geeft een hoge lob. Inworp. bin Jamila met een snelle inworp. bin Hamzah rent richting de bal. bin Hamzah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
bin Sanusi onderschept slim de pass. bin Hamzah is nu in balbezit. bin Hamzah speelt de bal door. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 58%, JERTEH FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snowflake City - JERTEH FC 1:1