Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
m afiq shawaiz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Nanthakumar geeft de bal voor. Rahaman is nu in balbezit. bin Osman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahaman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Fadim neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
m afiq - shawaiz 0:1

13e minuut.
bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim met een sublieme pass. Ahmad is nu in balbezit. Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul draait met de bal, schiet en ... Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
bin Zainal is nu in balbezit. bin Raja Shoib verovert de bal door een tackle van achteren. bin Raja Shoib passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Manap rent richting de bal. bin Abdul Manap schiet op doel. bin Mahamad bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
bin Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman met een sublieme pass. Azrul rent richting de bal. Azrul schiet op doel. Hassan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
m afiq - shawaiz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m afiq 52%, shawaiz 48%.
m afiq - shawaiz 0:2

46e minuut.
bin Abdul Manap passt de bal in één keer door. Rahaman rent richting de bal. bin Osman begaat een overtreding. bin Osman krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Azrul probeert de bal met de borst te controleren. bin Osman rent richting de bal. Azrul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azrul krijgt een gele kaart.

88e minuut.
bin Osman rent richting de bal. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman draait met de bal, schiet en ... Megat Hassim probeert de bal aan de voet te houden. Hassan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: m afiq 50%, shawaiz 50%.
m afiq - shawaiz 0:2