Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malaysia.com aimanfc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
bin Amiruddin speelt de bal door. Mazlan rent richting de bal. bin Naib schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Naib naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mazlan raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Adenan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
bin Ali Abu met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Megat Hassim zal de hoekschop nemen. Zainal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
bin Minsi is nu in balbezit. Mazlan rent richting de bal. bin Ali Abu rent richting de bal. Mazlan onderschept slim de pass. Mazlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
bin Che Abdullah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Megat Hassim met de inworp. Mazlan rent richting de bal. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Megat Hassim geeft een hoge lob. bin Dani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani haalt uit met een fantastische trap. bin Hj Bachik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - aimanfc 1:0

37e minuut.
bin Adenan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazlan rent richting de bal. Mazlan passt de bal met de wreef. bin Mani rent richting de bal. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Husin rent richting de bal. bin Husin geeft een lange en hoge pass. bin Minsi heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 33%, aimanfc 67%.
malaysia.com - aimanfc 1:0

49e minuut.
bin Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dani geeft een lange en hoge pass. Megat Hassim kopt de bal weg. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
bin Yahya passt de bal met de wreef. bin Amiruddin is nu in balbezit. bin Mohd Yusof onderschept slim de pass. bin Mohd Yusof draait met de bal, schiet en ... bin Nik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malaysia.com - aimanfc 1:1

87e minuut.
Doeltrap. bin Che Abdullah trapt de bal weg van het doel. bin Mustapa heeft problemen om de bal te vangen. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan schiet op doel. bin Hj Bachik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 45%, aimanfc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malaysia.com - aimanfc 1:1