Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aimanfc malaysia.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
bin Mani is nu in balbezit. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani is nu in balbezit. Mazlan rent richting de bal. Mazlan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
bin Ali Abu is nu in balbezit. Mazlan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ali Abu. bin Ali Abu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
bin Dani speelt de bal door. Klungelig pakt bin Mustapa de bal. bin Rasdin geeft de bal voor. Harun is nu in balbezit. Harun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
bin Minsi onderschept slim de pass. bin Adenan is nu in balbezit. bin Adenan passt de bal met de wreef. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
aimanfc - malaysia.com 0:1

43e minuut.
bin Naib rent richting de bal. bin Naib speelt de bal door. bin Salam rent richting de bal. bin Husin rent richting de bal. bin Husin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aimanfc 58%, malaysia.com 42%.
aimanfc - malaysia.com 0:1

50e minuut.
bin Lawadin heeft problemen om de bal te vangen. Zainal is nu in balbezit. Met opzet legt bin Lawadin zijn tegenspeler op de grond. bin Lawadin krijgt een gele kaart.

61e minuut.
bin Mani rent richting de bal. bin Tuan Yahya rent richting de bal. Met opzet legt bin Mani zijn tegenspeler op de grond. bin Tuan Yahya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Tuan Yahya kan niet meer verder spelen. bin Kamarudin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mazlan onderschept slim de pass. bin Lawadin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Lawadin speelt de bal door. Harun rent richting de bal. Harun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aimanfc - malaysia.com 1:1

67e minuut.
Daar is Megat Hassim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani is nu in balbezit. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
bin Jampaka verovert de bal door een tackle van achteren. bin Minsi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib maakt een afschuwelijke overtreding. bin Naib krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aimanfc 60%, malaysia.com 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aimanfc - malaysia.com 1:1