Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penang Underdog FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
bin Lamin rent richting de bal. Azrul onderschept slim de pass. Azrul speelt de bal door. Jeyaraman rent richting de bal. Jeyaraman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Mohd Saad rent richting de bal. Jeyaraman onderschept slim de pass. bin Abdul Hamidi rent richting de bal. Jeyaraman verovert de bal door een tackle van achteren. Jeyaraman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ahmed geeft een lange en hoge pass. Alif Alias heeft problemen om de bal te vangen. Abdilah Bakir is nu in balbezit. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 52%, Underdog FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penang - Underdog FC 0:0

48e minuut.
Arshad passt de bal met de wreef. bin Razalim speelt de bal door. Jeyaraman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razalim is nu in balbezit. bin Razalim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Arshad rent richting de bal. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad draait met de bal, schiet en ... Syamsuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penang - Underdog FC 0:1

62e minuut.
Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul geeft de bal voor. Malik heeft problemen om de bal te vangen. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
penang - Underdog FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 52%, Underdog FC 48%.
penang - Underdog FC 0:2