Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malaysia.com Underdog FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Ramlan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Mahayuddin de bal. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan draait met de bal, schiet en ... Ramlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
bin Mustapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram geeft de bal voor. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Azrul probeert naar een medespeler te passen. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal in één keer door. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - Underdog FC 0:1

19e minuut.
Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan onderschept slim de pass. Mazlan passt de bal zonder na te denken. bin Mani rent richting de bal. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malaysia.com - Underdog FC 1:1

26e minuut.
Alif Alias is nu in balbezit. Arshad is nu in balbezit. Arshad probeert naar een medespeler te passen. bin Saadi is nu in balbezit. bin Saadi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
bin Mohd Saad geeft een lange en hoge pass. bin Minsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul rent richting de bal. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - Underdog FC 2:1

42e minuut.
bin Saadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi geeft een hoge lob. bin Minsi heeft problemen om de bal te vangen. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 45%, Underdog FC 55%.
malaysia.com - Underdog FC 2:1

48e minuut.
Azrul onderschept slim de pass. Inworp. Megat Hassim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Alif Alias de bal. bin Jampaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad begaat een overtreding. Arshad krijgt een gele kaart. bin Jampaka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Megat Hassim rent richting de bal. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul geeft de bal voor. bin Mani is nu in balbezit. bin Mani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
bin Kunju Mohamad onderschept slim de pass. bin Kunju Mohamad speelt de bal door. Daar is bin Mustapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arshad rent richting de bal. Arshad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Nik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Azrul passt de bal met de wreef. Mazlan rent richting de bal. Mazlan speelt de bal door. bin Mani heeft problemen om de bal te vangen. bin Mani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arshad geeft de bal voor. Sivaram is nu in balbezit. Sivaram geeft een hoge lob. Alif Alias is nu in balbezit. Alif Alias schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Nik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 52%, Underdog FC 48%.
malaysia.com - Underdog FC 2:1