Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowflake City shawaiz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


25e minuut.
bin Zainal is nu in balbezit. bin Yunus verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yunus probeert naar een medespeler te passen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
bin Jamalus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Hassani met een snelle inworp. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowflake City - shawaiz 1:0

36e minuut.
bin Fadim heeft problemen om de bal te vangen. Nawawi rent richting de bal. Nawawi probeert naar een medespeler te passen. Pian is nu in balbezit. Pian haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 38%, shawaiz 62%.
Snowflake City - shawaiz 1:0

47e minuut.
bin Katmon met de inworp. Klungelig pakt bin Mahadzir de bal. bin Fadim probeert naar een medespeler te passen. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snowflake City - shawaiz 1:1

52e minuut.
Zainizam is nu in balbezit. bin Jamalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pian zijn tegenspeler op de grond. bin Jamalus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Inworp. bin Hassani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pian is nu in balbezit. Pian geeft een lange en hoge pass. Zainizam maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Mahamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Tengku Rosly heeft problemen om de bal te vangen. Gunalan is nu in balbezit. Gunalan geeft de bal voor. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Baba trapt de bal weg van het doel. Inworp. bin Jamlus met een snelle inworp. bin Hassani is nu in balbezit. bin Hassani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baba met een harde bal richting middenveld. bin Fadim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Imran de bal onder controle te krijgen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Mahamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 45%, shawaiz 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snowflake City - shawaiz 1:1