Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdog FC aimanfc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
bin Abdul Hamidi rent richting de bal. Jamaluddin onderschept slim de pass. Jamaluddin met een sublieme pass. Harun is nu in balbezit. Harun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jamaluddin rent richting de bal. Jamaluddin speelt de bal door. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft een lange en hoge pass. bin Husin krijgt zijn hoofd ertegen. Ramlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harun rent richting de bal. Harun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdog FC - aimanfc 0:1

24e minuut.
bin Rasdin rent richting de bal. bin Mohd Saad met een sublieme pass. Jamaluddin rent richting de bal. Harun rent richting de bal. Harun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 57%, aimanfc 43%.
Underdog FC - aimanfc 0:1

47e minuut.
bin Ali Abu met een sublieme pass. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad speelt de bal door. Alif Alias is nu in balbezit. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
bin Rasdin rent richting de bal. bin Rasdin geeft de bal voor. Klungelig pakt Ahmed de bal. bin Husin is nu in balbezit. bin Husin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdog FC - aimanfc 0:2

56e minuut.
Alif Alias passt de bal in één keer door. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Husin. bin Husin krijgt een gele kaart. Sivaram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusof met een snel genomen vrije trap. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
bin Dani geeft de bal voor. Inworp. Sivaram met de inworp. Arshad rent richting de bal. Arshad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 55%, aimanfc 45%.
Underdog FC - aimanfc 0:2