Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aimanfc Snowflake City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir geeft een hoge lob. Zainizam rent richting de bal. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aimanfc - Snowflake City 0:1

9e minuut.
Gunalan is nu in balbezit. Gunalan passt de bal in één keer door. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Dani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Jamlus geeft de bal voor. bin Lawadin heeft problemen om de bal te vangen. bin Hassani speelt de bal door. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
bin Jamlus geeft een hoge lob. Inworp. bin Husin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Naib passt de bal in één keer door. bin Jamlus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamlus passt de bal met de wreef. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zainizam is nu in balbezit. Klungelig pakt Zainizam de bal. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian schiet op doel. bin Dani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Zainizam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Che Abdullah is nu in balbezit. Zainizam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zainizam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aimanfc 56%, Snowflake City 44%.
aimanfc - Snowflake City 0:1

54e minuut.
bin Mahadzir passt de bal in één keer door. Pian is nu in balbezit. Pian passt de bal zonder na te denken. Zainizam rent richting de bal. Zainizam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yahya. bin Yahya krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Nawawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yahya is nu in balbezit. bin Yahya passt de bal met de wreef. bin Mohd Yusof rent richting de bal. bin Mohd Yusof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
bin Katmon onderschept slim de pass. bin Tuan Yahya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Katmon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Mahadzir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zainizam rent richting de bal. Zainizam draait met de bal, schiet en ... bin Hj Bachik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aimanfc 56%, Snowflake City 44%.
aimanfc - Snowflake City 0:1