Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdog FC shawaiz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
bin Zainal geeft de bal voor. Rahaman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamidi is nu in balbezit. Rahaman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahaman speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Azrul is nu in balbezit. bin Kunju Mohamad onderschept slim de pass. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul draait met de bal, schiet en ... Ramlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rahaman is nu in balbezit. bin Mohd Saad begaat een overtreding. Rahaman raakt geblesseerd tijdens het duel. Rahaman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Azrul springt en kopt de bal. bin Kunju Mohamad probeert de bal met de borst te controleren. Ramlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
bin Kunju Mohamad rent richting de bal. Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed rent richting de bal. Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamalus bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamalus probeert naar een medespeler te passen. bin Azizan is nu in balbezit. bin Azizan haalt uit met een fantastische trap. Ramlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
bin Jamalus is nu in balbezit. Arshad onderschept slim de pass. Arshad speelt de bal door. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mahayuddin kopt de bal weg. bin Saadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azrul de bal. Azrul draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 68%, shawaiz 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underdog FC - shawaiz 0:0

47e minuut.
Nanthakumar passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamidi rent richting de bal. bin Fadim onderschept slim de pass. bin Fadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdog FC - shawaiz 0:1

52e minuut.
bin Abdul Hamidi heeft problemen om de bal te vangen. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim met een sublieme pass. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ahmed passt de bal in één keer door. bin Azizan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Abdul Hamidi. bin Abdul Hamidi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
bin Jamalus geeft een lange en hoge pass. Azrul is nu in balbezit. Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is bin Fadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Fadim geeft een hoge lob. Azrul rent richting de bal. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
bin Mohd Saad probeert naar een medespeler te passen. Mahayuddin rent richting de bal. Azrul onderschept slim de pass. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jamalus met de inworp. Nanthakumar geeft een hoge lob. Ramlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ahmed rent richting de bal. Ahmed geeft een lange en hoge pass. Azrul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Azizan rent richting de bal. bin Azizan passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Imran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Saad met de inworp. bin Saadi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saadi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. bin Mahamad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underdog FC - shawaiz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 61%, shawaiz 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underdog FC - shawaiz 1:1