Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malaysia.com Snowflake City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Nawawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan onderschept slim de pass. Mazlan met een sublieme pass. bin Mani rent richting de bal. bin Mani schiet op doel. bin Hussain bokst de bal weg.

19e minuut.
Tengku Rosly bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani onderschept slim de pass. bin Mani passt de bal zonder na te denken. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan draait met de bal, schiet en ... bin Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Megat Hassim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt bin Adenan de bal. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan draait met de bal, schiet en ... bin Hussain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - Snowflake City 1:0

28e minuut.
bin Hassani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Embong komt het veld opgelopen.

44e minuut.
bin Embong geeft de bal voor. Zainizam rent richting de bal. bin Amiruddin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zainizam raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pian neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 51%, Snowflake City 49%.
malaysia.com - Snowflake City 1:0

51e minuut.
Zainal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon is nu in balbezit. Zainal maakt een afschuwelijke overtreding. bin Katmon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
bin Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir passt de bal zonder na te denken. Pian is nu in balbezit. Pian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Amiruddin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Katmon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Katmon passt de bal in één keer door. bin Mani is nu in balbezit. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
bin Adenan met een sublieme pass. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani passt de bal in één keer door. Mazlan rent richting de bal. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 48%, Snowflake City 52%.
malaysia.com - Snowflake City 1:0