Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penang shawaiz
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim haalt uit met een fantastische trap. Malik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
bin Razalim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razalim passt de bal zonder na te denken. bin Jamalus rent richting de bal. Jeyaraman verovert de bal door een tackle van achteren. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rahaman rent richting de bal. Rahaman speelt de bal door. Azrul rent richting de bal. Azrul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
bin Yakub verovert de bal door een tackle van achteren. bin Razalim is nu in balbezit. bin Razalim passt de bal in één keer door. Jeyaraman is nu in balbezit. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
bin Jantan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Mohd Hanifa komt het veld opgelopen. bin Yakub met een snel genomen vrije trap. Abu Bakar is nu in balbezit. Jeyaraman onderschept slim de pass. Jeyaraman schiet op doel. bin Mahamad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penang - shawaiz 1:0

40e minuut.
Malik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Bakar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nanthakumar de bal. Nanthakumar haalt uit met een fantastische trap. Syamsuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azrul springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 50%, shawaiz 50%.
penang - shawaiz 1:0

51e minuut.
bin Jamalus met een sublieme pass. Nanthakumar rent richting de bal. Nanthakumar passt de bal in één keer door. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
bin Lamin geeft een hoge lob. bin Mohd Hanifa is nu in balbezit. bin Mohd Hanifa passt de bal in één keer door. Jeyaraman is nu in balbezit. Jeyaraman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
bin Mohd Hanifa rent richting de bal. bin Razalim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razalim met een sublieme pass. Jeyaraman rent richting de bal. Jeyaraman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
bin Razalim kopt de bal weg. Imran is nu in balbezit. bin Razalim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeyaraman is nu in balbezit. Jeyaraman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
penang - shawaiz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 47%, shawaiz 53%.
penang - shawaiz 2:0