Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malaysia.com shawaiz
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Daar is Mazlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mani is nu in balbezit. bin Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
bin Azizan met een sublieme pass. Azrul rent richting de bal. bin Mahmood is nu in balbezit. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - shawaiz 0:1

36e minuut.
Nanthakumar heeft problemen om de bal te vangen. Nanthakumar geeft de bal voor. bin Mustapa kan de bal niet met de borst controleren. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. Azrul draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
bin Azizan onderschept slim de pass. Mazlan rent richting de bal. bin Azizan begaat een overtreding. bin Azizan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
bin Azizan met een sublieme pass. Abu Bakar heeft problemen om de bal te vangen. Abu Bakar geeft een hoge lob. Azrul rent richting de bal. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
malaysia.com - shawaiz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 49%, shawaiz 51%.
malaysia.com - shawaiz 0:2

46e minuut.
bin Mani passt de bal met de wreef. bin Jamalus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abu Bakar rent richting de bal. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
bin Fadim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Jaffar komt het veld opgelopen. bin Salam rent richting de bal. Nanthakumar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Adenan. bin Adenan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
bin Mahmood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Yunus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 40%, shawaiz 60%.
malaysia.com - shawaiz 0:2