Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shawaiz malaysia.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Abu Bakar geeft de bal voor. Inworp. Zainal met de inworp. Mazlan is nu in balbezit. Mazlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
bin Fadim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim met een sublieme pass. bin Mustapa rent richting de bal. Azrul verovert de bal door een tackle van achteren. Azrul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
bin Mustapa geeft een hoge lob. Inworp. Rahaman met een snelle inworp. bin Fadim rent richting de bal. bin Fadim geeft een lange en hoge pass. bin Nik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
bin Zainal is nu in balbezit. Megat Hassim is nu in balbezit. bin Azizan begaat een overtreding. Megat Hassim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Minsi met een snel genomen vrije trap. bin Mahamad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baba de bal. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shawaiz - malaysia.com 0:1

19e minuut.
bin Adenan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Fadim onderschept slim de pass. Daar is Azrul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Fadim is nu in balbezit. bin Fadim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Abu Bakar geeft de bal voor. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baba de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shawaiz - malaysia.com 0:2

28e minuut.
Nanthakumar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Azizan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Minsi de bal. Azrul rent richting de bal. Azrul haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
bin Azizan passt de bal in één keer door. Azrul bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Amiruddin rent richting de bal. Azrul onderschept slim de pass. Azrul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shawaiz - malaysia.com 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shawaiz 47%, malaysia.com 53%.
shawaiz - malaysia.com 1:2

58e minuut.
Mazlan onderschept slim de pass. bin Jamalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan verovert de bal door een tackle van achteren. Mazlan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Imran de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Azrul kopt de bal weg. bin Salam geeft een hoge lob. Klungelig pakt bin Mustapa de bal. Azrul is nu in balbezit. Azrul haalt uit met een fantastische trap. bin Nik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shawaiz - malaysia.com 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shawaiz 51%, malaysia.com 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shawaiz - malaysia.com 2:2