Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penang Snowflake City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Nawawi onderschept slim de pass. bin Yakub is nu in balbezit. bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Jeyaraman is nu in balbezit. Jeyaraman haalt uit met een fantastische trap. bin Hussain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
bin Yunus is nu in balbezit. bin Yunus passt de bal met de wreef. Malik heeft problemen om de bal te vangen. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam draait met de bal, schiet en ... Syamsuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
bin Jantan probeert naar een medespeler te passen. Jeyaraman is nu in balbezit. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Razalim onderschept slim de pass. bin Razalim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 47%, Snowflake City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penang - Snowflake City 0:0

66e minuut.
bin Katmon probeert naar een medespeler te passen. bin Razalim is nu in balbezit. bin Mahadzir begaat een overtreding. bin Mahadzir krijgt een gele kaart. bin Razalim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Razalim kan niet meer verder spelen. bin Jusoh komt het veld opgelopen.

78e minuut.
bin Jusoh is nu in balbezit. bin Jusoh passt de bal zonder na te denken. bin Katmon is nu in balbezit. Jeyaraman is nu in balbezit. Jeyaraman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 54%, Snowflake City 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penang - Snowflake City 0:0