Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snowflake City penang
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
bin Yunus probeert de bal met de borst te controleren. bin Yunus geeft de bal voor. bin Jantan is nu in balbezit. bin Jantan geeft een lange en hoge pass. bin Hassani kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sapiee probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanifa heeft problemen om de bal te vangen. Zainizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Zainizam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Nawawi onderschept slim de pass. bin Mohd Hanifa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanifa probeert naar een medespeler te passen. bin Jusoh is nu in balbezit. bin Jusoh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
bin Abdul Rashid geeft de bal voor. Gunalan is nu in balbezit. bin Jusoh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jusoh draait met de bal, schiet en ... bin Hussain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snowflake City - penang 0:1

43e minuut.
bin Jusoh is nu in balbezit. Gunalan rent richting de bal. Gunalan passt de bal in één keer door. bin Jusoh is nu in balbezit. bin Jusoh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 60%, penang 40%.
Snowflake City - penang 0:1

68e minuut.
bin Hassani kopt de bal weg. Pian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pian speelt de bal door. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snowflake City - penang 1:1

82e minuut.
bin Jamlus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir passt de bal met de wreef. Zainizam is nu in balbezit. Zainizam passt de bal zonder na te denken. Paal! Syamsuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
bin Katmon rent richting de bal. bin Katmon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Muhammad Fahmi met een snelle inworp. bin Abdul Rashid geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snowflake City 53%, penang 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snowflake City - penang 1:1