Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdog FC JERTEH FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tengku Adam is nu in balbezit. Tengku Adam geeft de bal voor. bin Kunju Mohamad rent richting de bal. bin Kamaruddin onderschept slim de pass. bin Kamaruddin draait met de bal, schiet en ... Ramlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Abdul Hamidi kopt de bal weg. bin Hamzah is nu in balbezit. bin Hamzah geeft de bal voor. Ramlan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ahmed passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamidi geeft een lange en hoge pass. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap. bin Hashim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 49%, JERTEH FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underdog FC - JERTEH FC 0:0

49e minuut.
bin Hamzah speelt de bal door. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahayuddin onderschept slim de pass. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
bin Maon onderschept slim de pass. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah probeert naar een medespeler te passen. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ahmed heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
bin Abdul Manap geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivaram met de inworp. Klungelig pakt Arshad de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 53%, JERTEH FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underdog FC - JERTEH FC 0:0