Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JERTEH FC Underdog FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
bin Jamila kopt de bal weg. Mahayuddin rent richting de bal. bin Sanusi begaat een overtreding. bin Sanusi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tengku Adam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arshad rent richting de bal. Arshad passt de bal in één keer door. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
bin Kunju Mohamad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Jamila met een snelle inworp. bin Hamzah is nu in balbezit. bin Hamzah geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alif Alias rent richting de bal. bin Sanusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad draait met de bal, schiet en ... bin Hashim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed onderschept slim de pass. Mahayuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mahayuddin speelt de bal door. bin Abdul Hamidi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamidi geeft een lange en hoge pass. Arshad rent richting de bal. Arshad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
bin Abdul Manap trapt de bal weg. bin Abdul Hamidi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arshad de bal onder controle te krijgen. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias schiet op doel. bin Hashim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
bin Hashim met een sublieme pass. bin Hamzah probeert de bal met de borst te controleren. bin Hamzah speelt de bal door. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin draait met de bal, schiet en ... Ramlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah met een sublieme pass. bin Kamaruddin is nu in balbezit. bin Kamaruddin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ahmed de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JERTEH FC 43%, Underdog FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JERTEH FC - Underdog FC 0:0

52e minuut.
bin Mohd Saad geeft een hoge lob. Arshad met een sublieme pass. bin Abdul Hamidi rent richting de bal. bin Hamzah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Jamila begaat een overtreding. bin Mohd Saad raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Abdul Hamidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arshad kopt de bal weg. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JERTEH FC 50%, Underdog FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JERTEH FC - Underdog FC 0:0