Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malaysia.com m afiq
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Ahmad geeft de bal voor. Baba kopt de bal weg. Abdul Basir controleert de bal met de borst. Mazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Abdul Rashid is nu in balbezit. Mazlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul Rashid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdul Basir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Mustapa rent richting de bal. bin Husien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Husien krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Abdul Rashid met een sublieme pass. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Husien de bal. bin Husien draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
bin Minsi rent richting de bal. Abdul Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul Rashid met een sublieme pass. bin Husien is nu in balbezit. bin Husien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 48%, m afiq 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malaysia.com - m afiq 0:0

51e minuut.
bin Raja Shoib is nu in balbezit. bin Minsi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Minsi passt de bal zonder na te denken. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
bin Amiruddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Husien is nu in balbezit. bin Jampaka begaat een overtreding. bin Husien is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Raja Shoib komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Omar rent richting de bal. Omar geeft een lange en hoge pass. bin Jampaka probeert de bal met de borst te controleren. bin Husien rent richting de bal. bin Husien haalt uit met een fantastische trap. bin Nik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Abdul Rashid probeert naar een medespeler te passen. bin Husien bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Minsi is nu in balbezit. bin Raja Shoib rent richting de bal. bin Raja Shoib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malaysia.com 63%, m afiq 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malaysia.com - m afiq 0:0