Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penang JERTEH FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Malik geeft een hoge lob. Inworp. Zainal Abidin met een snelle inworp. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sapiee geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Jamila met de inworp. bin Hamzah rent richting de bal. bin Hamzah draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Jeyaraman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Jusoh komt het veld opgelopen. bin Maon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Tahar komt het veld opgelopen.

24e minuut.
bin Yakub is nu in balbezit. bin Tahar rent richting de bal. bin Yakub maakt een afschuwelijke overtreding. bin Yakub is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. bin Tahar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Tahar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malik heeft problemen om de bal te vangen. bin Kamaruddin rent richting de bal. bin Kamaruddin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 57%, JERTEH FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penang - JERTEH FC 0:0

53e minuut.
bin Jantan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jantan probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Jusoh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Razalim is nu in balbezit. bin Razalim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sapiee geeft een lange en hoge pass. bin Tahar rent richting de bal. bin Tahar probeert naar een medespeler te passen. bin Kamaruddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaruddin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
bin Abdul Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Rashid probeert naar een medespeler te passen. bin Jusoh is nu in balbezit. bin Jusoh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
bin Jantan probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Rashid passt de bal met de wreef. bin Jusoh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jusoh draait met de bal, schiet en ... Paal! Mohd Nor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penang 54%, JERTEH FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
penang - JERTEH FC 0:0