Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underdog FC Snowflake City
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Pian de bal. Arshad is nu in balbezit. Arshad passt de bal zonder na te denken. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
bin Katmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram rent richting de bal. Sivaram geeft een hoge lob. Daar is Alif Alias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alif Alias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underdog FC - Snowflake City 1:0

30e minuut.
bin Mokhtar passt de bal in één keer door. Arshad is nu in balbezit. Arshad probeert naar een medespeler te passen. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap. bin Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
bin Yunus probeert naar een medespeler te passen. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram probeert naar een medespeler te passen. Alif Alias rent richting de bal. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap. bin Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pian is nu in balbezit. Pian met een sublieme pass. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel. Ramlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Arshad de bal. Alif Alias is nu in balbezit. bin Mahadzir verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad verovert de bal door een tackle van achteren. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
bin Mokhtar speelt de bal door. Nawawi heeft problemen om de bal te vangen. Arshad speelt de bal door. Alif Alias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alif Alias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 35%, Snowflake City 65%.
Underdog FC - Snowflake City 1:0

59e minuut.
bin Mokhtar kopt de bal weg. Nawawi heeft problemen om de bal te vangen. Arshad rent richting de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gunalan de bal onder controle te krijgen. Paal! bin Hussain speelt de bal door. Zainizam rent richting de bal. Zainizam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tengku Rosly geeft een hoge lob. Inworp. Sivaram met de inworp. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Alif Alias is nu in balbezit. Nawawi is nu in balbezit. Alif Alias onderschept slim de pass. Arshad rent richting de bal. Arshad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tengku Rosly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arshad is nu in balbezit. Arshad speelt de bal door. Paal! bin Hussain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underdog FC 47%, Snowflake City 53%.
Underdog FC - Snowflake City 1:0