Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asah fc شصسشة
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar speelt de bal door. Daar is bin Che Abdullah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Che Abdullah speelt de bal door. Abu Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Manan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam verovert de bal door een tackle van achteren. Raja Hizam passt de bal in één keer door. Matussin is nu in balbezit. Matussin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is bin Burhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raja Hizam is nu in balbezit. bin Burhan begaat een overtreding. bin Burhan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
bin Che Abdullah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Che Abdullah passt de bal in één keer door. Abu Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asah fc - شصسشة 0:1

35e minuut.
bin Nik geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Che Omar met een snelle inworp. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asah fc 45%, شصسشة 55%.
asah fc - شصسشة 0:1

47e minuut.
bin Burhan rent richting de bal. Raja Hizam onderschept slim de pass. Raja Hizam probeert naar een medespeler te passen. Matussin rent richting de bal. Matussin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asah fc - شصسشة 1:1

60e minuut.
bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim is nu in balbezit. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim is nu in balbezit. Abu Salim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Raja Hizam geeft een lange en hoge pass. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah passt de bal in één keer door. Abu Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Salim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
bin Ommar speelt de bal door. Inworp. bin Burhan met een snelle inworp. Sabian probeert de bal met de borst te controleren. Sabian geeft een lange en hoge pass. Paal! bin Hashimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abu Salim rent richting de bal. Abu Salim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
asah fc - شصسشة 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asah fc 55%, شصسشة 45%.
asah fc - شصسشة 1:2