Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
putera timur ft MU Manchester
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
bin Abd Razak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramlit verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ramlit met een sublieme pass. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
bin Hamzan met een sublieme pass. Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizan geeft een lange en hoge pass. bin Masrom maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Jantan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Affendi is nu in balbezit. bin Ghazali onderschept slim de pass. bin Ghazali passt de bal met de wreef. bin Masrom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Azizo passt de bal zonder na te denken. bin Hamzan is nu in balbezit. bin Ramlit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ramlit krijgt een gele kaart.

40e minuut.
bin Hamzan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Hamzan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Wan Hussin geeft een lange en hoge pass. Zainizam kopt de bal weg. bin Ramlit probeert de bal aan de voet te houden. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putera timur ft 64%, MU Manchester 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
putera timur ft - MU Manchester 0:0

48e minuut.
bin Azali speelt de bal door. Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Affendi geeft een hoge lob. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
bin Mohamadi met de inworp. bin Ramlit rent richting de bal. bin Ramlit geeft een hoge lob. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
putera timur ft - MU Manchester 1:0

50e minuut.
bin Ramli onderschept slim de pass. bin Ramlit rent richting de bal. bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
bin Ghazali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ghazali passt de bal in één keer door. bin Masrom is nu in balbezit. bin Masrom schiet op doel. bin Jantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
putera timur ft - MU Manchester 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putera timur ft 44%, MU Manchester 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
putera timur ft - MU Manchester 1:1