Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afiktc54 TypoFrost
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rahim Hassan is nu in balbezit. bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wan Hussin geeft een lange en hoge pass. bin Isa rent richting de bal. bin Isa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
bin Mahayudin kan de bal niet met de borst controleren. Khamis onderschept slim de pass. Khamis passt de bal in één keer door. bin Isa is nu in balbezit. bin Isa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
afiktc54 - TypoFrost 1:0

19e minuut.
bin Kamaluddin rent richting de bal. bin Kamaluddin met een sublieme pass. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
afiktc54 - TypoFrost 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 52%, TypoFrost 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
afiktc54 - TypoFrost 1:1

49e minuut.
bin Mohamad Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamad Saad passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Sad probeert naar een medespeler te passen. bin Isa rent richting de bal. bin Isa haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
afiktc54 - TypoFrost 2:1

69e minuut.
bin Embong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Kamaluddin met een snelle inworp. Rahim Hassan rent richting de bal. Rahim Hassan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
bin Wan Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adan onderschept slim de pass. bin Adan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rahim Hassan de bal. Rahim Hassan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
afiktc54 - TypoFrost 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 63%, TypoFrost 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
afiktc54 - TypoFrost 2:2