Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TypoFrost putera timur ft
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
bin Wan Hussin is nu in balbezit. bin Wan Hussin geeft de bal voor. bin Tumin kopt de bal weg. bin Yacob is nu in balbezit. bin Yacob draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
bin Daud is nu in balbezit. bin Kamaluddin rent richting de bal. bin Daud schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Daud krijgt een gele kaart. bin Kamaluddin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Adan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Kamaluddin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
bin Adan onderschept slim de pass. bin Yacob is nu in balbezit. bin Yacob speelt de bal door. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap. bin Jantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
bin Haji Mohd Aliff rent richting de bal. bin Ramli is nu in balbezit. bin Adan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Adan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 47%, putera timur ft 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TypoFrost - putera timur ft 0:0

48e minuut.
Daar is bin Abas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Tumin is nu in balbezit. bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tumin is nu in balbezit. bin Tumin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. bin Jantan trapt de bal weg. bin Yacob kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
bin Kamaluddin geeft de bal voor. bin Yusop probeert de bal aan de voet te houden. bin Daud onderschept slim de pass. bin Yacob onderschept slim de pass. bin Yacob haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
bin Azizo is nu in balbezit. bin Yacob verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yacob probeert naar een medespeler te passen. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap. bin Jantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - putera timur ft 1:0

72e minuut.
Osman geeft de bal voor. Inworp. bin Mohamadi met de inworp. bin Abas bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
bin Ramli is nu in balbezit. bin Adan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adan speelt de bal door. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop schiet op doel. bin Jantan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Affendi passt de bal met de wreef. bin Ramli is nu in balbezit. bin Haji Mohd Aliff begaat een overtreding. bin Ramli raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Azizo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 52%, putera timur ft 48%.
TypoFrost - putera timur ft 1:0