Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
putera timur ft TypoFrost
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo geeft de bal voor. bin Ramlit is nu in balbezit. bin Ramlit haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Affendi speelt de bal door. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli schiet op doel. bin Ramlit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Affendi is nu in balbezit. Affendi geeft een hoge lob. Rambli heeft problemen om de bal te vangen. bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
bin Mahayudin heeft problemen om de bal te vangen. bin Ramlit onderschept slim de pass. bin Ramlit passt de bal in één keer door. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hisham Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman onderschept slim de pass. Osman met een sublieme pass. bin Kamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaluddin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jasri Salleh trapt de bal weg van het doel. bin Yacob is nu in balbezit. Affendi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Affendi krijgt een gele kaart. bin Yacob roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Yacob kan niet meer verder spelen. Rahim Hassan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Daud met de inworp. Daar is Affendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim Hassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
putera timur ft - TypoFrost 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putera timur ft 43%, TypoFrost 57%.
putera timur ft - TypoFrost 0:1

73e minuut.
bin Mahayudin passt de bal zonder na te denken. bin Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizan passt de bal met de wreef. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli schiet op doel. Jasri Salleh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
putera timur ft - TypoFrost 1:1

82e minuut.
bin Kamaluddin geeft een lange en hoge pass. bin Azizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim Hassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahim Hassan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Affendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim Hassan is nu in balbezit. Rahim Hassan passt de bal zonder na te denken. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: putera timur ft 51%, TypoFrost 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
putera timur ft - TypoFrost 1:1