Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afiktc54 putera timur ft
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
bin Wan Hussin geeft de bal voor. bin Abd Karim kopt de bal weg. bin Wan Hussin probeert de bal met de borst te controleren. bin Ramlit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramlit schiet op doel. Zainal Abidin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
bin Abd Karim rent richting de bal. bin Abd Karim passt de bal met de wreef. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramlit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramlit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
afiktc54 - putera timur ft 0:1

30e minuut.
bin Derus geeft een hoge lob. Inworp. Hisham Ibrahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ramlit is nu in balbezit. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
bin Azizo heeft problemen om de bal te vangen. bin Jamila bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo rent richting de bal. bin Jamila onderschept slim de pass. bin Jamila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
bin Wan Hussin passt de bal zonder na te denken. bin Jamila bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamila passt de bal met de wreef. bin Isa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt bin Ramlit de bal. bin Mohamad Saad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ramlit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Azizo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Abdul Rashid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Wan Hussin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Azizo. bin Azizo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 53%, putera timur ft 47%.
afiktc54 - putera timur ft 0:1

49e minuut.
Hisham Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. bin Derus is nu in balbezit. bin Derus probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamad Saad kan de bal niet met de borst controleren. Affendi geeft de bal voor. Zainal Abidin bokst de bal weg.

51e minuut.
bin Mohamad Saad met een snelle inworp. bin Derus is nu in balbezit. Hisham Ibrahim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hisham Ibrahim krijgt een gele kaart.

51e minuut.
bin Derus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Derus met een snel genomen vrije trap. bin Wan Hussin heeft problemen om de bal te vangen. bin Isa rent richting de bal. bin Jamila is nu in balbezit. bin Jamila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Abdul Rashid kopt de bal weg. bin Wan Hussin is nu in balbezit. bin Ramlit begaat een overtreding. bin Ramlit krijgt een gele kaart.

82e minuut.
bin Isa controleert de bal met de borst. bin Daud rent richting de bal. bin Isa verovert de bal door een tackle van achteren. bin Jamila rent richting de bal. bin Jamila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. bin Azizan trapt de bal weg. bin Dzulkarnain rent richting de bal. bin Ramlit onderschept slim de pass. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 55%, putera timur ft 45%.
afiktc54 - putera timur ft 0:1