Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asah fc TypoFrost
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
bin Rahman probeert de bal aan de voet te houden. bin Adan kopt de bal weg. Daar is bin Ommar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kadir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
bin Abu Bakari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abu Bakari geeft een hoge lob. Matussin kopt de bal weg. bin Che Omar probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Omar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Conlon is nu in balbezit. Conlon geeft de bal voor. Matussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matussin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Haji Mohd Aliff de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
bin Rahman rent richting de bal. bin Kadir onderschept slim de pass. bin Kadir met een sublieme pass. Matussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matussin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asah fc 39%, TypoFrost 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asah fc - TypoFrost 0:0

49e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzah verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamzah passt de bal met de wreef. Matussin is nu in balbezit. Matussin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
bin Yacob passt de bal in één keer door. Osman rent richting de bal. Osman probeert naar een medespeler te passen. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
asah fc - TypoFrost 0:1

62e minuut.
bin Yusop passt de bal met de wreef. bin Ommar is nu in balbezit. bin Ommar met een sublieme pass. bin Yacob rent richting de bal. bin Yacob haalt uit met een fantastische trap. bin Hashimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman begaat een overtreding. bin Hamzah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ommar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matussin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Kadir speelt de bal door. Matussin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rambli. Matussin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matussin kan niet meer verder spelen. Raja Hizam komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Kadir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asah fc 36%, TypoFrost 64%.
asah fc - TypoFrost 0:1