Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MU Manchester All-Starz FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. bin Azali met een snelle inworp. bin Hamzan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamzan met een sublieme pass. bin Ghazali geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
bin Othman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hashima speelt de bal door. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib draait met de bal, schiet en ... bin Hassanim bokst de bal weg.

21e minuut.
bin Abd Razak verovert de bal door een tackle van achteren. Salihhudin met een sublieme pass. bin Naib is nu in balbezit. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU Manchester - All-Starz FC 0:1

23e minuut.
bin Naib geeft een hoge lob. bin Othman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Hashima. bin Hashima krijgt een gele kaart.

25e minuut.
bin Husain is nu in balbezit. bin Azali bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Husain zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Husain naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
bin Hamzah geeft een hoge lob. Inworp. bin Azali met een snelle inworp. bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ghazali geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
bin Hashima probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Naib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mat Arif is nu in balbezit. bin Naib verovert de bal door een tackle van achteren. bin Naib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MU Manchester - All-Starz FC 0:2

45e minuut.
bin Mat Arif geeft een hoge lob. bin Masrom rent richting de bal. Salihhudin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salihhudin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU Manchester 64%, All-Starz FC 36%.
MU Manchester - All-Starz FC 0:2

53e minuut.
bin Ghazali met een sublieme pass. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ghazali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ghazali passt de bal in één keer door. bin Azali geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Mohd Noor speelt de bal door. Daar is bin Hashima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hamzan maakt een afschuwelijke overtreding. bin Hamzan krijgt een gele kaart. bin Hashima wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Rambli geeft de bal voor. Mohd Hashim is nu in balbezit. Mohd Hashim met een sublieme pass. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt bin Hamzah de bal. bin Othman is nu in balbezit. bin Othman geeft de bal voor. bin Masrom bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Hanafiah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MU Manchester 36%, All-Starz FC 64%.
MU Manchester - All-Starz FC 0:2