Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TypoFrost شصسشة
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramlan met een snelle inworp. Rahim Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim Hassan schiet op doel. bin Burhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
bin Adan is nu in balbezit. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman geeft een lange en hoge pass. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop schiet op doel. bin Ribi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ramlan onderschept slim de pass. Ramlan met een sublieme pass. bin Yusop rent richting de bal. Rahim Hassan is nu in balbezit. Rahim Hassan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Manan speelt de bal door. bin Hasyim rent richting de bal. bin Hasyim met een sublieme pass. bin Che Abdullah is nu in balbezit. bin Che Abdullah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt bin Nik de bal. bin Kamaluddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamaluddin passt de bal zonder na te denken. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Manan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim Hassan met een sublieme pass. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - شصسشة 1:0

30e minuut.
Sabian onderschept slim de pass. Sabian probeert naar een medespeler te passen. bin Hasyim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Abdullah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
bin Burhan rent richting de bal. bin Burhan geeft de bal voor. Inworp. bin Rahman met een snelle inworp. Ramlan geeft de bal voor. bin Ribi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
bin Adan onderschept slim de pass. Rahim Hassan rent richting de bal. Rahim Hassan passt de bal met de wreef. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop schiet op doel. bin Ribi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - شصسشة 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 38%, شصسشة 62%.
TypoFrost - شصسشة 2:0

48e minuut.
Manan speelt de bal door. bin Hasyim is nu in balbezit. Rambli begaat een overtreding. bin Hasyim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Che Abdullah neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ramlan rent richting de bal. Ramlan geeft een hoge lob. bin Adan is nu in balbezit. bin Yusop is nu in balbezit. bin Yusop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - شصسشة 3:0

55e minuut.
bin Nik onderschept slim de pass. bin Nik geeft een hoge lob. Sabian controleert de bal met de borst. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. bin Kamaluddin met de inworp. Rahim Hassan geeft een hoge lob. bin Mahayudin is nu in balbezit. bin Mahayudin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Hussin is nu in balbezit. Osman is nu in balbezit. Osman passt de bal zonder na te denken. bin Che Abdullah rent richting de bal. bin Che Abdullah haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 46%, شصسشة 54%.
TypoFrost - شصسشة 3:0