Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TypoFrost All-Starz FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
bin Adan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adan probeert naar een medespeler te passen. bin Kamaluddin probeert naar een medespeler te passen. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rambli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambli geeft een lange en hoge pass. bin Naib heeft problemen om de bal te vangen. bin Hashima is nu in balbezit. bin Hashima schiet op doel. Jasri Salleh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Naib rent richting de bal. bin Naib schiet op doel. Jasri Salleh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Rambli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Adan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Adan passt de bal met de wreef. bin Yusop rent richting de bal. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
bin Rahman is nu in balbezit. Salihhudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihhudin met een sublieme pass. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - All-Starz FC 0:1

21e minuut.
bin Yacob rent richting de bal. Salihhudin rent richting de bal. Salihhudin met een sublieme pass. bin Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
bin Jampaka met een snelle inworp. Mohd Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman probeert naar een medespeler te passen. bin Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 54%, All-Starz FC 46%.
TypoFrost - All-Starz FC 0:1

64e minuut.
Inworp. Mohd Hashim met de inworp. bin Adan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hashima geeft de bal voor. Jasri Salleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Salihhudin verovert de bal door een tackle van achteren. Salihhudin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Naib de bal. bin Naib haalt uit met een fantastische trap. Jasri Salleh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TypoFrost - All-Starz FC 0:2

77e minuut.
Salihhudin is nu in balbezit. Salihhudin met een sublieme pass. Rambli met een sublieme pass. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rambli onderschept slim de pass. Rambli met een sublieme pass. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib schiet op doel. Rambli probeert de bal aan de voet te houden. Jasri Salleh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
bin Yacob rent richting de bal. bin Yacob passt de bal in één keer door. bin Hamzah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yusop haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Hanafiah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TypoFrost 61%, All-Starz FC 39%.
TypoFrost - All-Starz FC 0:2