Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شصسشة putera timur ft
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
bin Ramli rent richting de bal. bin Mohamed Shukri onderschept slim de pass. bin Burhan is nu in balbezit. bin Ramlit bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramlit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
شصسشة - putera timur ft 0:1

14e minuut.
bin Ramli is nu in balbezit. bin Nik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Ramli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Ramlit kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
شصسشة - putera timur ft 0:2

24e minuut.
bin Mohamed Shukri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed Shukri geeft een lange en hoge pass. Abu Salim kopt de bal weg. Hussin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Manan passt de bal met de wreef. bin Nik rent richting de bal. bin Abd Karim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Abd Karim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شصسشة 61%, putera timur ft 39%.
شصسشة - putera timur ft 0:2

50e minuut.
bin Nik met een snelle inworp. Manan geeft een lange en hoge pass. Abu Salim rent richting de bal. Abu Salim schiet op doel. bin Jantan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
bin Abd Karim is nu in balbezit. bin Abd Karim speelt de bal door. Klungelig pakt bin Burhan de bal. bin Ramlit is nu in balbezit. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
bin Burhan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Daud verovert de bal door een tackle van achteren. bin Daud probeert naar een medespeler te passen. bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
bin Ramlit is nu in balbezit. bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli haalt uit met een fantastische trap. bin Ramlit is nu in balbezit. bin Ramlit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
شصسشة - putera timur ft 0:3

75e minuut.
Abu Salim passt de bal zonder na te denken. bin Mohamadi rent richting de bal. Sabian schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sabian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شصسشة 57%, putera timur ft 43%.
شصسشة - putera timur ft 0:3