Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afiktc54 All-Starz FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
bin Derus is nu in balbezit. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima speelt de bal door. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
bin Hamzah is nu in balbezit. bin Hamzah geeft de bal voor. bin Hashima probeert naar een medespeler te passen. bin Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rambli kopt de bal weg. bin Naib heeft problemen om de bal te vangen. bin Wan Hussin begaat een overtreding. bin Wan Hussin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Salihhudin probeert naar een medespeler te passen. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima passt de bal in één keer door. bin Naib heeft problemen om de bal te vangen. bin Naib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
bin Embong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makmor met de inworp. bin Hashima bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hashima geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Rambli rent richting de bal. Rambli met een sublieme pass. Daar is Yunos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Isa rent richting de bal. bin Isa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 58%, All-Starz FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
afiktc54 - All-Starz FC 0:0

47e minuut.
Makmor geeft een hoge lob. bin Mohd Sad controleert de bal met de borst. Rambli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambli haalt uit met een fantastische trap. bin Dzulkarnain heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
afiktc54 - All-Starz FC 0:1

49e minuut.
bin Naib verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hashima is nu in balbezit. bin Naib is nu in balbezit. bin Naib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
bin Embong rent richting de bal. bin Embong geeft een lange en hoge pass. Yunos is nu in balbezit. bin Isa onderschept slim de pass. bin Isa haalt uit met een fantastische trap. bin Mohd Hanafiah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
afiktc54 - All-Starz FC 1:1

66e minuut.
bin Husain geeft de bal voor. Daar is bin Azizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Naib bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Naib haalt uit met een fantastische trap. Zainal Abidin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
afiktc54 - All-Starz FC 1:2

73e minuut.
Salihhudin heeft problemen om de bal te vangen. Salihhudin geeft de bal voor. bin Derus kopt de bal weg. bin Naib rent richting de bal. bin Naib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Salihhudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihhudin geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Dzulkarnain de bal. bin Naib rent richting de bal. bin Naib schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zainal Abidin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afiktc54 64%, All-Starz FC 36%.
afiktc54 - All-Starz FC 1:2