Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USRC Tigers RFC Vokan Babies
pyth Tactiek Atack
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 37.3
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Surányi kopt de bal weg. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troják. Troják krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cavada met een sublieme pass. Rieger kopt de bal weg. Klungelig pakt Surányi de bal. Galuska rent richting de bal. Galuska schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Linowski met een snelle inworp. Troják bereikt de bal nog maar net als eerste. Troják geeft een lange en hoge pass. Daar is Milosteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galuska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rieger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kin Pong heeft problemen om de bal te vangen. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rieger met de inworp. Troják probeert de bal met de borst te controleren. Galuska is nu in balbezit. Galuska draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:0

31e minuut.
Sai Kwan geeft de bal voor. Surányi kopt de bal weg. Hongbao heeft problemen om de bal te vangen. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Troják rent richting de bal. Rieger rent richting de bal. Troják verovert de bal door een tackle van achteren. Troják geeft een hoge lob. Milosteanu springt en kopt de bal. Madrid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Batári is nu in balbezit. Batári haalt uit met een fantastische trap. Madrid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:1

38e minuut.
Troják bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troják is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chen met een snel genomen vrije trap. Batári krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rieger speelt de bal door. Surányi is nu in balbezit. Surányi passt de bal met de wreef. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuska schiet op doel. Paal! Cavada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USRC Tigers RFC 52%, Vokan Babies 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:1

52e minuut.
Galuska kan de bal niet met de borst controleren. Troják geeft een lange en hoge pass. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:2

59e minuut.
Batári is nu in balbezit. Chi Hing met een sublieme pass. Min Tong heeft problemen om de bal te vangen. Batári is nu in balbezit. Batári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Troják onderschept slim de pass. Troják geeft een lange en hoge pass. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu schiet op doel. Madrid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:3

76e minuut.
Linowski onderschept slim de pass. Linowski passt de bal zonder na te denken. Troják met een sublieme pass. Batári is nu in balbezit. Batári haalt uit met een fantastische trap. Madrid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:4

81e minuut.
Troják is nu in balbezit. Troják geeft de bal voor. Batári kopt de bal weg. Milosteanu rent richting de bal. Milosteanu draait met de bal, schiet en ... Madrid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:5

85e minuut.
Chen rent richting de bal. Surányi begaat een overtreding. Chen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hongbao met een snel genomen vrije trap. Batári bereikt de bal nog maar net als eerste. Batári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Linowski verovert de bal door een tackle van achteren. Linowski geeft een hoge lob. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USRC Tigers RFC 54%, Vokan Babies 46%.
USRC Tigers RFC - Vokan Babies 1:6