Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c a Arsenal sc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hing Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong is nu in balbezit. Met opzet legt Sze Hon zijn tegenspeler op de grond. Sze Hon krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Man Kwong probeert naar een medespeler te passen. Siu Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong schiet op doel. Jidong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Bong Chul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Ming rent richting de bal. Siu Ming passt de bal zonder na te denken. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hing Yu heeft problemen om de bal te vangen. Ming Leong is nu in balbezit. Sze Hon rent richting de bal. Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Man Kwong kopt de bal weg. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun geeft de bal voor. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Jidong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Siu Ming passt de bal zonder na te denken. Ming Leong rent richting de bal. Chi Hong begaat een overtreding. Chi Hong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 43%, Arsenal sc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
c a - Arsenal sc 0:0

58e minuut.
Chun Bong passt de bal met de wreef. Quankun bereikt de bal nog maar net als eerste. Quankun passt de bal met de wreef. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Sze Hon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Po Nin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kai Cheuk probeert de bal aan de voet te houden. Cheuk Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wing Kin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wing Kin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c a 42%, Arsenal sc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
c a - Arsenal sc 0:0
c a